ACTA

          Tocmai am observat ca "astia" iar isi bat joc de noi ... Vorbesc de astia pe care noi ii alegem sa ne conduca... S-a inventat la nivel mondial o noua metoda de a ne face, de a ne subordona, de a ne umilii, pe noi, cetatenii de rand.

         S-a inventat ACTA, o noua lege menita sa protejeze, cica, drepturile de autor. O mizerie pe care nu trebuie sa o acceptam, nu e posibil sa acceptam asa ceva, si ei stiu asta, sunt si ei constienti ca nu  ne putem supune unei asemenea legi, de aceea este votata/discutata/analizata in parlamentul european cu usile inchise. Se face totul in secret... de cand isi permit astia de se ingrasa pe seama cetateanului de rand, sa voteze in SECRET o lege ce afecteaza DIRECT vietile oamenilor normali? Nu trebuie sa permitem asa ceva. Tocmai am urmarit un episod despre ACTA facut de echipa de la Creativemonkeyz.com, si sper sa il vada toata lumea si sa faca ceva.

          Semnati petitii oameni buni, lasati facebook-ul un moment si implicati-va!! Pentru ca altfel, mai tarziu nu veti mai avea INTERNET, tot ce inseamna divertisment//socializare//documentare ONLINE va fi doar o AMINTIRE!

SEMNATI AICI:          http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu